WAT DOEN WE?
Stichting MOJO for Music organiseert tijdens Eurosonic Noorderslag 2019 in Groningen een benefietveiling van bijzondere foto’s en objecten uit de Nederlandse popgeschiedenis. Alle opbrengsten van de veiling gaan naar stichting MOJO for Music. De stichting heeft als doel beginnend muzikanten te stimuleren en ondersteunen.

VEILING
Alle bijna 100 objecten worden op zaterdag 19 januari 2019 geveild onder leiding van veilingmeester Elise Trommelen in het Grand Theatre. Het veilingevenement vindt plaats tussen 13:00 uur en 15:00 uur en is gratis toegankelijk. Kun je niet aanwezig zijn bij het evenement maar wil je toch een bod uitbrengen? Dit kan via deze website op de pagina bieden.

TENTOONSTELLING
Alle veilingstukken worden tentoongesteld van 16 t/m 18 januari in de Martinikerk in Groningen. De kerk is iedere dag gratis toegankelijk tussen 12:00 uur en 22:00 uur.

POP-UP SHOP
In de Martinikerk is van 16 t/m 18 januari ook een kleine Pop-Up Shop te vinden, waar exclusieve merchandise, posters en andere memorabilia voor een kleine donatie vanaf €0,50 worden verkocht.