MOJOformusiclogo.png
VEILINGSTUK 32 - SOLD

VEILINGSTUK 32 - SOLD

AMY WINEHOUSE
GEFOTOGRAFEERD DOOR ANDREAS TERLAAK

Jaar: 2018
Afmetingen: 77 x 108 cm
Materiaal: professioneel ingelijste foto
Donatie: Andreas Terlaak
Adviesprijs € 500,-

HET VERHAAL

Foto van Amy Winehouse tijdens haar nachtconcert in Paradiso op 8 februari 2007. Andreas Terlaak won met deze foto in 2007 de prestigieuze fotografieprijs de Zilveren Camera in de categorie Arts & Culture.

Andreas Terlaak vertelde aan EenVandaag over deze foto:

Deze foto heeft mij op de kaart gezet als fotograaf. Ik heb haar op een elegante en mooie manier gefotografeerd, het licht valt mooi tussen haar benen. Het is een heel klassiek beeld van een mooie dame. Het staat haaks op het beeld van de verslaafde Amy. Ze was deze avond goed bij stem en maakte weinig fouten. Ik heb ook een concert van haar meegemaakt waar ze vals zong. Dit was echter een top avond in Paradiso.

VEILINGSTUK 31 - SOLD

VEILINGSTUK 31 - SOLD

VEILINGSTUK 33 - SOLD

VEILINGSTUK 33 - SOLD