Martinikerk)veiling.jpg
Grand Theatre_website.png

KIJKDAGEN MARTINIKERK

Alle veilingstukken worden tentoongesteld in de Martinikerk te Groningen op 16, 17 en 18 januari tijdens Eurosonic Noorderslag 2019.

De tentoonstelling is vrij toegankelijk voor iedereen, je hoeft hiervoor niet in het bezit te zijn van een ticket voor het festival Eurosonic Noorderslag.

De tentoonstelling is interessant om te bezoeken voor iedere muziekliefhebber en geeft je een exclusieve inkijkje in de backstagewereld van de internationale popmuziek.

OPENINGSTIJDEN MARTINIKERK
12:00 u - 22:00 u - woensdag 16 januari
12:00 u - 22:00 u - donderdag 17 januari
12:00 u - 22:00 u - vrijdag 18 januari

ADRES MARTINIKERK
Martinikerkhof 3
9712 JG
Groningen

ROUTEBESCHRIJVING
Kom je met het openbaar vervoer? De Martinikerk ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand vanaf vanaf station Groningen. Pak je liever de bus? Neem Qbuzz lijn 1, 3, 4, 5 of 10 vanaf station Groningen en stap uit bij bushalte Grote Markt, Groningen.

Kom je met de auto? Je kunt je auto parkeren op diverse locaties in de binnenstad van Groningen. Parkeergarage Interparking Provinciehuis ter hoogte van Sint Jansstraat 4 ligt op slechts 3 minuten loopafstand van de Martinikerk.

VEILING IN GRAND THEATRE

De grote veiling van alle stukken vindt plaats op zaterdagmiddag 19 januari 2019 in het Grand Theatre te Groningen. De veiling wordt geleid door de jongste veilingmeester van Nederland, Elise Trommelen van Veilinghuis de Eland in Diemen en notaris Nicole van Smalen.

Het evenement is vrij toegankelijk voor iedereen, je hoeft hiervoor niet in het bezit te zijn van een ticket voor het festival Eurosonic Noorderslag.

VEILING - ZATERDAG 19 JANUARI
12:00 u - Deuren open
13:00 u - Aanvang veiling
15:00 u - Einde veiling

ADRES GRAND THEATRE
Grote Markt 35
9711 LV
Groningen

ROUTEBESCHRIJVING
Kom je met het openbaar vervoer? Het Grand Theatre ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand vanaf vanaf station Groningen. Pak je liever de bus? Neem Qbuzz lijn 1, 3, 4, 5 of 10 vanaf station Groningen en stap uit bij bushalte Grote Markt, Groningen.

Kom je met de auto? Je kunt je auto parkeren op diverse locaties in de binnenstad van Groningen. Parkeergarage Interparking Provinciehuis ter hoogte van Sint Jansstraat 4 ligt op slechts 5 minuten loopafstand van het Grand Theatre.