MOJOformusiclogo.png
50 JAAR MOJO

50 JAAR MOJO

Vijftig jaar MOJO
De MOJO for Music Benefietveiling wordt georganiseerd in het kader van de viering van het vijftigjarig bestaan van MOJO tijdens Eurosonic Noorderslag 2019. Ter gelegenheid van het jubileum wordt er tijdens de conferentie van Eurosonic Noorderslag een panel georganiseerd waar Leon Ramakers en de huidige MOJO directie Ruben Brouwer en John Mulder worden ge├»nterviewd door David Kleyweg en Sander Donkers. 

Meer weten over 50 jaar MOJO?

MOJO presenteert: Van Pionieren in de Polder tot Concertgigant

Het boek MOJO presenteert: Van Pionieren in de Polder tot Concertgigant is nu te bestellen via Bol.com. Het is een kleurrijke verzameling van geestige verhalen, reportages en interviews door de beste auteurs van NL en BE over jaren van vallen, opstaan, faillissementen, overnames, eerste festivals, blunders en successen.

MOJO: De Podcast

Michiel Veenstra spreekt in de podcast met verschillende medewerkers van MOJO over hun vak en hoe dat zich in die 50 jaar heeft ontwikkeld. Een leuk en leerzaam backstage inzicht over wat er komt kijken bij het organiseren van concerten en festivals. Elke twee weken volgt een nieuwe aflevering, te beluisteren via SpotifyiTunesSoundcloud of YouTube.

EUROSONIC NOORDERSLAG

EUROSONIC NOORDERSLAG